کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کلینتون: به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت

رئیس‌جمهور سابق آمریکا روی کار آمدن یک رئیس‌جمهور زن در این کشور پس از پایان دوران ریاست‌جمهوری ترامپ را پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیل کلینتون، رئیس‌جمهور سابق آمریکا عنوان کرد که معتقد است رئیس‌جمهور بعدی آمریکا پس از دونالد ترامپ، یک زن خواهد بود.
به گزارش هیل، در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان رقابت‌های ریاست‌جمهوری این کشور کامالا هریس را به عنوان نامزد حزب دموکرات شکست داد، بیل کلینتون عنوان کرد که به زودی یک زن ریاست قوه مجریه آمریکا را در دست خواهد گرفت.
کلینتون در مصاحبه‌ای عنوان کرد: من هنوز فکر می‌کنم که ما به زودی یک رئیس‌جمهور زن در کشورمان خواهیم داشت.
اظهارات کلینتون در حالی مطرح می‌شود که هم هیلاری کلینتون و هم کامالا هریس دو نامزد زن حزب دموکرات در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا با ترامپ وارد رقابت شدند، اما در نهایت نیز از وی شکست خوردند و تاکنون هیچ زنی در سمت رئیس‌جمهور این کشور وارد کاخ سفید نشده است.
کلینتون در اظهاراتش شانس پیروزی یک زن در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از حزب جمهوری‌خواه را بالاتر از حزب دموکرات دانست و عنوان کرد کشور به سمت حمایت از جمهوری‌خواهان و راست‌گرایان در حال حرکت است.
به گفته بیل کلینتون در صورتی که هیلاری کلینتون، همسر وی در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۰۸ نامزد انتخاباتی آمریکا می‌شد، می‌توانست پیروز انتخابات شود.
کلینتون در جریان رقابت‌های ریاست‌جمهوری آمریکا از کامالا هریس، نامزد حزب دموکرات حمایت کرد با این حال تحت تاثیر اظهاراتی در حمایت از کشتار غیرنظامیان از سوی اسرائیل مورد انتقاد شدید رای‌دهندگان آمریکایی قرار گرفت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر